• 08:00 - 22:00
  • Subotica, Senćanski put 63

VW PASSAT 2,0TDI Bussines 2021god

od70 EUR/dan

Veći kvalitet života putem veće udobnosti.

Spadate li u grupu vrlo zaposlenih ljudi, koji su često na poslovnom putu ili privatno upravljaju svakodnevnim porodičnim životom? U tom slučaju je pouzdano vozilo vrlo važno za Vas. Novi Passat je međutim mnogo više od toga: njegov posao (zadatak) je da Vam olakša Vaš posao. Zahvaljujući intuitivnim funkcijama, svaka vožnja postaje iskustvo na visokom nivou udobnosti.
Uspešna kombinacija sportske i skladne linije: dinamični dizajn sa izrazitim svetlosnim potpisom daje novom Passatu samopouzdan i samouveren spoljni izgled.
Unutrašnjost ne samo da pruža udobnost na visokom nivou, nego daje i prijatan osećaj prostora. Najzanimljivija su sedišta i ukrasi/dekori visokog kvaliteta.
Passat ostavlja snažan utisak na mnogo načina, sa udobnim funkcijama koje će učiniti da se osećate dobro kako na dugim tako i na kratkim relacijama.
Analogno je stvar prošlosti. Zamenite po želji klasične okrugle instrumente sa displejem u visokoj rezoluciji. Inovativni digitalni kokpit može Vam pružiti informacije, koje daleko prevazilaze prikaz brzine i stanja rezervoara za gorivo.

Rezervišite