• pon-pet 08-16, sub 08-13
  • Subotica, Senćanski put 63

RENAULT Trafic SPACE CLASS – AUTOMATIK 2021.god.

od100 EUR/dan

Passenger Grand Space Class 2.0 dc1 150 EDC

UDOBNOST I STIL

Horizontalna ploča instrument table se stapa sa prostorom vozača. Njegov Easy Link multimedijalni sistem sa sistemom replikacije mobilnog telefona putem aplikacija Android Auto i Apple CarPlay pomaže vam da ostanete povezani. Njegova uklonjiva sedišta drugog i trećeg reda nude vam do 6 m³ prtljažnog prostora. Udobnost, tehnologija i dizajn su prioritet u unutrašnjosti modela Trafic Passenger.

Unapredite način na koji putujete

Putujte bez ograničenja zahvaljujući velikoj paleti motora dostupnih za novi Trafic SpaceClass. Odaberite jedan od motora opremljenih tehnologijom Stop & Start, s EDC automatskim menjačem. Ovaj 6-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom omoguća vam brzu i neometanu promenu brzina za ugodniju vožnju.

U novom vozilu Trafic SpaceClass uživat ćete u prednostima najnovije generacije sistema za pomoć u vožnji. Pobrinite se za svoju sigurnost koristeći sistem aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) i upozorenje na nenamerno napuštanje trake. Upozorenje na mrtvi ugao čini putovanje sigurnijim, a adaptivni tempomat omogućava vam postavljanje putne brzine.

Rezervišite